På ett sätt är den höga kvaliteten tack vare att man köper billiga discgolfskivor för att köpa dem online. Stora butiker i området har sällan ett bra utbud, och kostnaderna är mycket högre. Betraktas som en av mina lokala föremål som en butik bara ger skitiga Aerobie golfskivor som inte flyger bra alls. På samma sätt som för dåligt urval, sätter golfunika butiker utan skivor vanligtvis MSRP-återförsäljningsavgiften. 

Mvp glitch sverige

De vill ha €15 för en skiva som jag kan få online för €10! Och vem vill betala detaljhandeln när du inte behöver? Problemet med att köpa skivor på nätet är att du också ska betala för leverans. men även med fraktavgifterna sparar du fortfarande pengar jämfört med närliggande återförsäljare. Dessutom, när du handlar skivor online måste du vänta några dagar tidigare än att dina skivor praktiskt taget når dig. Den stora fördelen med att köpa frisbeegolfskivor online är att du inte behöver åka bort från ditt privata hem för att göra det. 

discgolf korg

Det finns några bra bulkpaket tillgängliga. Även om det finns många startpaket, finns det också kompletta bulkenheter, putterpaket och mysterieboxar där du kan hålla upp till 50 % rabatt på vardagliga MSRP. Använd denna länk för en extraordinär diskgolfsajt där du kan köpa skivor till ett rimligt pris i lösvikt.

You must be logged in to post a comment

Log in